Hirdetés

Days Gone - Deacon és Sarah romantikázik az új képeken

|

A SIE Bend Studio áprilisban érkező játékában a vérszomjas freakerek mellett a jelek szerint a szerelmi szálra is jut idő.

Hirdetés

Nemrég egyébként a játék világát bemutató videosorozat jelentkezett egy újabb anyaggal, ezúttal a túlélésen volt a hangsúly. Most újabb videóval nem tudunk szolgálni, de befutott pár igencsak szívmelengető kép.

Hirdetés

Bizony, ezúttal nem a freakerek hordáiról, a harcról vagy épp a menekülésről lesz szó, a friss screenshotokon ugyanis a Days Gone főszereplője, Deacon St. John, illetve a fiatalember menyasszonya, Sarah Whitaker látható. Nyilvánvalóan az apokalipszis kellős közepén nehéz ápolgatni egy párkapcsolatot, de úgy tűnik, hogy Deaconnek és Sarah-nak ez egészen jól megy. Pedig a játék hivatalos adatlapja szerint a srác egy törvényen kívüli motorosbanda tagja, az ifjú hölgy pedig egy botanikus, aki biokémiából diplomázott. Ahogy oly sokszor a valóságban, úgy a játékban is vonzzák egymást az ellentétek. 

A Days Gone április 26-án jelenik meg, természetesen kizárólag PlayStation 4-re. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)