Hirdetés

Days Gone - bemutatkozik a világ és a gyűjtői kiadások

|

Elég menő lesz úgy motorozni, hogy közben farkasok üldöznek.

Hirdetés

Végre kezd ébredezni a Sony. Április 26-án jön a következő nagy játéka, a Days Gone, amiről meglepően kevés szó esett eddig.

Hirdetés

Ma viszont kaptunk ezt-azt. Először is jött egy nyugisabb videó, ami megmutatja, milyen változatos és veszélyes lesz a világ, ami az eseményeknek otthont ad. Bemehetünk a föld alá is, de nem lesz kellemes élmény.

Kiderült továbbá, hogy milyen bónuszok miatt lesz érdemes előrendelni. Aki elkötelezi magát, egy íjpuskát, valamint a motorra alkalmazható fejlesztéseket kap, a digitális változatot vásárlók pedig egy témával is gazdagabbak lesznek.

Háromféle gyűjtői kiadás közül választhatunk. A Digital Deluxe Editionben egy digitális művészeti album, három motorskin, egy téma és egy skill korai feloldásának lehetősége szerepel, és értelemszerűen csak digitálisan lesz elérhető. A Special Edition ezeken felül tartalmaz még egy 48 oldalas, a Dark Horse Comics által összeállított artbookot és egy fémdobozt is, a Collector's Editionbe pedig mindezek mellé egy szobrot, egy adag felvarrót, kitűzőket, matricákat, a betétdalokat tartalmazó lemezt pakoltak.

Ha a játék is annyira jó lesz, mint amennyire ezek a csomagok, örülni fogunk. Áprilisban kiderül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)