Hirdetés

Days Gone - kinek szánjuk az utolsó golyót?

|

Egy rövid ízelítővel hangolódhatunk a játék megjelenésére.

Hirdetés

Pár hét múlva már motorra pattanva élhetjük túl a posztapokaliptikus világot, elvégre aranylemezre került a Sony következő PlayStation 4-exkluzív reménysége, a Days Gone. A legutóbbi State of Play keretében még belenézhettünk a sztoriba kicsit bővebben is az április végi megjelenés előtt, azonban a kiadó nem szeretné, ha megfeledkeznénk a projektről, ezért újabb látnivalóval jelentkezett. 

Hirdetés

Az alábbi rövid videó azt hivatott bemutatni, hogy milyen kilátástalan állapotok uralkodnak a játék világában, hiszen ha nem menedzseljük jól az erőforrásainkat, akkor könnyen megeshet, hogy egyetlen golyónk marad. Hogy azt mire áldozzuk fel, az csak rajtunk és a helyzeten múlik. Erre világít rá a legújabb kedvcsináló: 

Hogy mi a helyzet a lőszerkérdéssel, azt elolvashatjátok Paca cikkében, akinek volt szerencséje pár hónapja kipróbálni a játékot. A Days Gone április 26-án jelenik meg, kizárólag PS4-re. Ti be fogjátok szerezni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)