Hirdetés

Day of Infamy - megjelent a teljes változat

|

Az Insurgency-t fejlesztő csapat legújabb játékát a mai naptól már a hivatalos teljes verzióban élvezhetjük.

Hirdetés

A Day of Infamy-t már pár hónapja játszhattuk a Steam Early Access verzióban, a mai napon viszont vége a tesztfázisnak. A tegnap befutott hatalmas patch után elrajtol a teljes verzió.

A New World Intaractive második világháborús lövöldéje eredetileg a fejlesztőgárda korábbi játéka, az Insurgency modjaként indult, azóta viszont jelentősen kinőtte az alapjátékot. A március 22-i frissítéssel optimalizáltak egy csomó dolgot, valamint a UI felületet is újragondolták. 

A Day of Infamy a megjelenés napján tíz különböző pályát tartalmaz, amiken az MI ellen és multiplayer módban is lehet játszani. A választható kasztokból sincs hiány, kilenc különböző karakterrel lehet a háborúba indulni. Mivel maga a játék is modként indult, a fejlesztők támogatják a Steam Workshopot is, így a jövőben még rengeteg tartalomra lehet számítani.

Akit érdekel a játék, de még bizonytalan a megvásárlással kapcsolatban, a New World hivatalos Twitch oldalán belenézhet.

A Day of Infamy végleges verziója március 23-ától érhető el a Steamen 20 euróért.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)