Hirdetés

Days of War - elindult az Early Access verzió

|

Akiknek hiányoznak régi Medal of Honor és a Call of Duty játékok, azok már most belevethetik magukat a tengelyhatalmak és a szövetségesek háborújába.

Hirdetés

A sikeres Kickstarter kampány után gőzerővel dolgozott a Driven Arts, hogy elkészítsék azt a második világháborús FPS-t, amire nosztalgiázás okán rávethetik maguk a játékosok. A Days of War Early Access verziója jelenleg 25 euróért vásárolható meg Steamen.

9 játszható karakterosztállyal, és 20 fegyverrel várja a játékosokat Days of War, amelyben 12 és 32 játékos mérheti össze erejét. 

A fejlesztők tervei szerint új pályákkal fog bővülni a játék, javítani fognak a hangokon és az animációkon, ezen kívül pedig egy pályaszerkesztőt is szeretnének majd elérhetővé tenni.

Ti tesztek egy próbát a Days of Warral?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)