Hirdetés

Ingyen mehetünk háborúba a hétvégén a Days of Warral

|

Ha valaki még egy kis vérgőzös szenvedést szeretne az életébe, az okvetlenül töltse le a második világháborús lövöldét.

Hirdetés

A Days of War egy többjátékos, második világháborús FPS, ami a kétezres évek eleji tematikus játékokra emlékeztet. Nevezhetnénk akár egy modern köntösbe öltöztetett Medal of Honornak (természetesen az Allied Assault, vagy a Pacific Assault vonalán maradva), ami hibátlan hangulatával és egyszerű játékmenetével könnyedén elszórakoztathatja a műfaj szerelmeseit.

Hirdetés

Aki nyomulna kicsit a történelmi harctereken, az most ingyen letöltheti a mókát, és pörgetheti azt egészen hétfőig. Ráadásul a játékot le is akciózták a fejlesztők, akik gondoskodnak róla, hogy minden, ez időszak alatt elért eredmény megmaradjon, így folytatni sem lesz nehéz a kalandot, ha valaki érezne még magában elhivatottságot a hétvége után. Azért is érdemes is lehet kedvezményes áron behúzni a Days of Wart, mert a következő hónapokban rengeteg új tartalommal tervezik bővíteni, holott már a Steam Workshop integráció és a mellékelt pályaszerkesztő garantálják, hogy mindig legyen valami újdonság a játékhoz.

Akinek mégsem lenne ínyére a világháborús akció, az nyugodtan választhatja a jelenkor fiktív harcterét a Call of Duty: Modern Warfare ingyenes hétvégének hála.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)