Hirdetés

Days of War - két hét múlva rátehetjük a kezünket

|

Januárban már játszhatunk a Driven Arts második világháborús lövöldéjével, ami - reményeink szerint - ismét képes lesz elhozni a Medal of Honor és a régebbi Call of Duty játékok hangulatát.

Hirdetés

A sikeres Kickstarter kampány után először korai hozzáféréssel lesz elérhető január 26-ától a Days of War. 

Az Early Access indulás bejelentése mellé a fejlesztők egy tervet is mellékeltek, amiből kiderül, miket szeretnének elérni a játék végleges megjelenéséig. A hangok és az animációk fognak a legtöbbet változni, emellett fejlődni fog a karakterek mozgása és a fegyverek viselkedése is. Mindkét eddig játszható frakcióhoz (német és amerikai) bekerülnek majd a szinkronhangok. A bejegyzés megemlíti, hogy a hangokkal kapcsolatos változások a legbonyolultabbak, mert tesztelésükhöz a játékosok visszajelzései nagyon fontosak. A hang mellett a játékosok láthatóságát is megváltoztatják annak érdekében, hogy könnyebb legyen észrevenni a másikat, legfőképpen távolról. Az Early Access későbbi szakaszában, a két eddigi frakció mellé bekerülnek majd az oroszok és a britek is. 

Két új pályát is bejelentettek a fejlesztők, az egyik Olaszországba kalauzol el minket az 1944-es partraszállás idején, a másik során pedig Bastogne ostromát játszhatjuk újra. A Kickstarteren közzétett terveknek megfelelően a játék végleges megjelenése után elérhetővé válik a pályaszerkesztő, ami összeköttetésben áll majd a Steam Workshoppal.

A Days of War a jelenlegi tervek szerint hivatalosan a jövő év elején fog megjelenni, a korai hozzáférés startja után egy évvel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)