Hirdetés

Végre tényleg megjelent a Days of War

|

Több éves szenvedés után csak sikerült egy olyan állapotot összehozni, amit a fejlesztők már különösebb szégyen nélkül hívhatnak Days of War 1.0-nak.

Hirdetés

A Days of War egy második világháborús FPS, ami először 2016-ban bukkant fel. Akkor egy Kickstarter projektként indult, ami megbukott, de végül csak felkerült a Steam Early Access kínálatába. A 2017-es első korai verzió borzalmas volt, az akkor indított második Kickstarter viszont már jobban pörgött. Ettől függetlenül később a fejlesztők levették a játékot a boltból, mondván, hogy az egészet át kell alakítani.

Hirdetés

Egy darabig úgy tűnt, hogy a Days of War örökre felszívódott, de egy kiadó váltás után 2019. novemberében elindult a második Early Access kör. Ez már sokkal jobbnak bizonyult, és ki is tartott egészen addig, amíg január 30-án be nem futott az 1.0-s verziószámot garantáló frissítés.

A játékot a Day of Defeat, a Call of Duty és még vagy tucatnyi második világháborús lövölde ihlette. Akik szeretik a műfajt, azoknak egy próbát mindenképpen megérhet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)