Hirdetés

DayZ - rengeteg javítást hozott az új patch

|

Megérkezett a DayZ patch és vele együtt egy csomó idegesítő bug is eltűnt a játékból. Ugyanakkor egy kicsit nehezebb is lett. Köszi, Bohemia.

Hirdetés

A DayZ továbbra is hihetetlen sikernek örvend a játékosok körében, annak ellenére, hogy gyakran maga az alfa a legnagyobb ellenségünk a játékban.

A DayZ-hez tegnap frissítették hozzá az új javítócsomagot, és miközben ezt tették, sok ember karaktere el is veszett. Itt egy perc néma csendet kérnék a karakteremnek. Miután összecsomóztam az utolsó idegszálamat, örömmel konstatáltam, hogy jelentős változások álltak be a játékban.

A patch rengeteg bugot javított ki és a DayZ egészére kiterjedt. Rendbe tettek egy-két rakoncátlankodó animációt, komoly változásokat tapasztalhatunk a tárgyak kombinálása és az inventorynkban való pakolászás közben, kicsit újítottak a UI-on, sok textúra és grafikai hibát is orvosoltak, illetve sok új funkció is bekerült a játékba. A bejelentkezéssel kapcsolatos problémák is megoldódni látszanak, bár sokszor még így is vacakol az újraéledésnél. Ezen még dolgoznak.

Viszont történtek nehezítések is. A katonazombik keményebbek lettek, módosították az energiaszintünk működését és átdolgozták egy kicsit a lootrendszert is. Kevesebb lett a hátizsák és egy kicsivel több a fegyver (bekerült a machete), de legalább a konzerveket már több eszközzel is ki tudjuk nyitni.

Szigorították a szerverről szerverre való ugrálást is. Büntetés jár akkor, ha 30 percnél kevesebb időt töltünk a szerveren és át akarunk menni egy másikra. Ilyenkor várnunk kell a bejelentkezésnél, de nem olyan súlyos a helyzet, mert ez maximum öt perc lehet. 

Sok változás történt még, akit érdekel a teljes lista, az látogasson el ide. Szépen javulgat a DayZ és egyre többen is vagyunk. Van köztetek olyan, aki játszik? Hogy tetszik eddig?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)