Hirdetés

DayZ - világszerte megváltozik, hogy Ausztráliában is megjelenhessen

|

Valószínűleg a morfiummal van problémája a helyi korhatárbesoroló szervezetnek.

Hirdetés

Németország már a horogkeresztek megjelenítését is engedi bizonyos játékokban, de Ausztrália továbbra is keményen szabályozza, mi és hogyan kerülhet piacra, mert félti a gyermekeket a kábszitól és a számítózástól - akkor is, ha a gyerekek már 18 évnél többet tudhatnak maguk mögött.

Hirdetés

A DayZ fejlesztői megpróbálták a játékot a kontinensen dobozos változatban kiadni, aminek mostanra az lett az eredménye, hogy az illetékesek még a digitális árusítást is megtiltották. Az indoklásban a droghasználat megjelenítése szerepel. A Bohemia úgy döntött, nem csak az ausztrálok számára cenzúrázza a játékot, hanem mindenki számára, de próbálják a játékmenetet békén hagyni. Nem árulták el, pontosan mi változik, de feltehetően a morfiumot fogják átnevezni vagy eltávolítani - az átkeresztelés a Fallout játékok esetében működött, úgy már átment a szűrőn.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)