Hirdetés

Hihetetlen: a DayZ béta állapotba lép

|

Több mint három évig volt alfában, a Bohemia most látta úgy, hogy ideje előrelépni. A DayZ még nem halott.

Hirdetés

Régen lecsengett már a DayZ-láz, most a PlayerUnknown's Battlegrounds foglalkoztatja az early accesses címek iránt nyitott játékosokat. A Bohemia Interactive azonban nem hagyja veszni a korai hozzáféréssel 2013 decembere óta elérhető játékot: míg egy kisebb csapat a .62-es patch-en dolgozik, a fejlesztők nagy része a .63-at fejleszti, mellyel a DayZ alfából bétába vált át.

Ezt egy nagyon hosszú blogposztban jelentették be, amiben részletezték a közeljövőre vonatkozó terveket. Javítani akarják a járművek fizikáját, a hangokat, a felhasználói felületet, jobbá tenni a teljesítményt, a mesterséges intelligenciát, a zombik viselkedését, a szelet, animációkat, és sok minden mást. A változások többsége a bétával lép majd életbe.

A lényeg tehát az, hogy a DayZ egyáltalán nem halott, sőt, egy napon egy teljes változatot és konzolos verziókat is kapunk. Lehet, hogy még éveket kell várnunk rá, de jönnek. Kérdés, hogy ki fog még akkor játszani vele - a SteamCharts alapján az utóbbi 30 nap csúcsa 6591 egyidjű játékos volt, ami nem valami sok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)