Hirdetés

DayZ - az év vége előtt tuti nem lesz béta

|

Bizony, hosszú út áll még a Bohemia előtt, de mint tudjuk, türelem a fától az erdőt és ki korán kell, annak DayZ. Vagy valami ilyesmi.

Hirdetés

A Dayz Standalone még csak a Steam Early Accessen érhető el, de már így is több, mint 800 000 játékos volt rá kíváncsi.

Annak ellenére, hogy a DayZ-ben jelenleg több bug van, mint a Csillagközi Invázió három részében, összesen (igen, több része van, de a többivel ne is fáradjatok). A hivatalos blogon a Bohemia egy posztban beszélt a bétáról és adott hangot meglepetésének, hogy már ilyen korai stádiumban ennyi embert érdekel a DayZ, amiről eddig azt hitték, hogy egy rétegjáték. Ugyan a hype rengeteg embert rántott be az Early Accessbe a cég megint óva intette a játékosokat, mondván, "csak azok próbálják ki most a játékot, akik tisztában vannak az alpha veszélyeivel".

A DayZ bétával kapcsolatban annyit mondtak, hogy 2014 vége előtt semmiképpen se számítsunk rá. Ez persze nem olyan jó hír, de a játékosok hihetetlen érdeklődése és az alpha nyilvánossága, amiből rengeteg visszajelzés érkezhet a fejlesztők felé, azért még felgyorsíthatja a folyamatot. 

Ti beszálltatok az alphába

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)