Hirdetés

DayZ - mi történt az elmúlt 1 évben? (videó)

|

Mozgalmas esztendőn vannak túl a Bohemia Interactive fejlesztői és természetesen a DayZ atyja, Dean Hall is. Az eltelt időszakot most egy videóval elevenítik fel.

Hirdetés

Hogy milyen zsúfolt és mégis sikerekkel tarkított úton vezetett idén a DayZ útja, azt a zombis túlélőjáték első számú embere, Dean Hall a vele készített exkluzív interjúnkban több válaszon keresztül is kifejtette és ha valami mégis tisztázatlan maradt az Early Access projekttel kapcsolatban, azt pótolták az alfatesztünk információi.  

Bár Dean Hall már saját stúdiót alapított, az elmúlt egy évre ő és a Bohemia Interactive munkatársai is szívesen emlékeznek vissza, ezért készült el a "One Year of DayZ" nevű videó a fejlesztésről, amelyben lényegében Hall nyilatkozik a múltról és jelenről, de felszólal többek között a producer, Brian Hicks is. Dicső év volt ez számukra, éljük át velük együtt az élményt:

A csapat természetesen 2015-ben sem hagyja magára a DayZ-t (ahogyan még az sem fogja elhagyni jövőre a Steam Early Accesst), már a konkrét terveiket is bemutatták negyedévekre lebontva.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)