Hirdetés

DayZ - ezek a fejlesztések még biztosan érkeznek

|

A Bohemia Interactive ma közzétette, mik azok az újítások, amik még belekerülnek a megjelenése előtt is hihetetlenül népszerű zombis csodába.

Hirdetés

Már eldőlt, hogy a DayZ idén nem fog még ellátogatni az Xbox One Game Preview programba és a fejlesztők az 1.0-ás verzió érkezéséről is csak annyit árultak el, hogy valamikor 2016 során kell számítani rá. Mindezek ellenére a DayZ-t imádják a játékosok, úgy tűnik a túlélő horror szerelmesei nagyon türelmes népség.

A fejlesztő Bohemia Interactive kiadott egy listát azokról a fejlesztésekről, melyeket mindenféleképpen bele szeretnének még pakolni a játékba. Lesz itt kérem szépen Steam Workshop támogatás, azaz jöhetnek a rajongói modok. Lehetőség nyílik a barikád építésre és légi járművek vezetésére. Új rendszeren fog alapulni a renderelés és az animálás, valamint továbbfejlesztik az audio támogatást is. Ezután különféle ragadozókkal is meggyűlik majd a bajunk, de egyes állatok mellénk is szegődhetnek társként. Kapunk egy új, modern kezelőfelületet és új köntösbe öltözik az Inventory is. A közlemény szerint ez mint csak a kezdet, a következő évben még ezen túl is rengeteg újdonságra számíthatunk. Elmondásuk alapján a fejlesztők továbbra is a rajongókkal kéz a kézben szeretnék felépíteni a DayZ világát.

Ti irtjátok még a zombikat a DayZ-ben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)