Hirdetés

DayZ - 2015 nyarán érkezhet a teljes játék

|

Mikor lesz béta? Mikor jön a teljes játék? Számíthatunk-e konzolos verzióra? Dean Hall kitálal.

Hirdetés

A DayZ kapcsán eddig a patchek miatt aggódtunk, de tegnap Dean Hall bejelentette, hogy az év végéig otthagyja a Bohemiát és a jelenlegi csapatra bízza a DayZ további sorsát.

De mikor lesz a DayZ-ből valami? Hall elmondta, hogy a béta legkorábban év végén jön, de "ne arra gondoljunk, hogy december 12-én kiadják", a DayZ béta megjelenésére vagy novemberben, vagy pedig január és február környékén számítsunk. Új tartalom sem lesz benne. Persze addig jönnek az újdonságok, de egy "nagyobb adag kontent instabillá tenné a játékot", ezért a bétától ne várjunk csodákat ebből a szempontból.

Jó, de mi a helyzet a teljes játékkal? Hall szerint "nagyon különböző lesz attól, amit most látunk". Sőt, lehet, hogy alapvetően más lesz. A DayZ-ben a legkisebb változtatások is megváltoztathatják a teljes játékmenetet. Most például bevezették, hogy ha lelövünk valakit, akkor a megrongálódott holmijait már nem használhatjuk. Később még jön a bázisépítés, a járművek és még rengeteg más, amik "a játék egész természetét fogják megváltoztatni". A DayZ Standalone megjelenése 2015 nyarán, vagy tavaszán érkezhet legkorábban, mert Hall szerint még mindig "alpha as f*ck".

Dean Hall a Microsoftnál is járt, de arról nem beszélhetett, hogy mit is látott ott pontosan, viszont annyit megosztott velünk, hogy a DayZ konzolportjával kapcsolatban az év végéig döntés születik majd. Meglepően optimista volt a látogatást illetően, állítása szerint a Microsoft olyan dolgokat mondott neki, amikről nyilván nem beszélhet, de amiktől elállt a lélegzete. Kíváncsian várjuk a fejleményeket.

Annyi már most biztos, hogy a Microsoft és a Sony valóban érdeklődik a DayZ iránt, már csak az a kérdés, hogy egy ilyen komplex játékot lehet-e úgy portolni konzolra, hogy ne vesszen el belőle minden, ami miatt különleges.Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)