Hirdetés

A DayZ atyja egy új tömeges multiplayer játékot tervez

|

Dean Hall, a DayZ kitalálója, egy interjúban jelenlegi helyzetéről és jövőbeli terveiről mesélt. Nem biztonsági játékot játszik, az tuti.

Hirdetés

Az Arma 2 rendkívűl népszerű modja a DayZ rengeteg vicces videót és értékelést szült már, és ha valamiért, már ezért megérte hogy megszületett. Alkotója, Dean Hall azóta otthagyta a projektet és már most igen grandiózus tervei vannak a jövőre nézve.

Hall bevallása szerint nagyon nehéz volt otthagyni a DayZ-t, ami érthető, hiszen még meg sem jelent a teljes játék, de ő egy ideje úgyis már csak külsős megbízottként dolgozott rajta. A DayZ sikere miatt olyan pozícióba került, hogy dolgozhat bármilyen játékon, ráadásul nem is kell feltétlenül jövedelmezőnek lennie a projektnek. Elég, ha élvezi a munkát.

Az Improbable CEO-jával, Herman Narulával való első találkozását szürreálisnak írta le, és megjegyezte, hogy végre rendelkezésére áll a technológia amivel megvalósíthatja "egy vad tömeges multiplayer játékkal" kapcsolatos álmát. Ráadásul nem kell 10 évet várnia vele, mint a DayZ esetében, hanem azonnal elkészítheti. Sokszor hallottuk már, hogy valaki olyan játékokat fog készíteni, amilyet ő maga szeretne, de Dean Hallnak adhatunk a szavára. Kíváncsian várjuk, hogy milyenek is lesznek az ő vad elképzelési a multiplayer élményről és vajon mennyivel lehetnek vadabbak, mint amilyen a DayZ.

Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)