Hirdetés

A DayZ alkotója odébb áll, de a gyermekét nem felejti el

|

A modból lett túlélőjáték kitalálója úgy döntött, hogy egy új projektbe kezd és saját stúdiót alapít. Sok mindennel szeretne kísérletezni.

Hirdetés

Dean Hall, a zombis túlélős móka, a DayZ alkotója úgy döntött, hogy otthagyja a Bohemiát, de megígérte, hogy továbbra is besegít a játék fejlesztésében.

„Ugyan már nem vagyok a projekt vezetője, de ettől még nem szállok ki a teljesen a fejlesztésből. A Bohemia nemcsak egy csapat, akikkel dolgoztam, hanem közeli barátok is vagyunk, és kapcsolatunk nem szakad meg attól, hogy máshol dolgozom majd.” A LinkedIn profilja szerint Hall a RocketWerkz stúdió feje lett. Twitter profilján nemrég posztolta, hogy programozókat, művészeket és sok más kollégát is keres.

A Polygon megpróbálta kifaggatni arról, hogy mit tervez az új csapattal, de egyelőre csak annyit mondott, hogy szeretne több, alacsony büdzséből készült játékot, hogy minél több, egyedi, kreatív dologgal próbálkozhassanak.

Nagyon reméljük, hogy ez így is lesz. Azt elnézve, hogy első projektje mekkora port kavart, alig várjuk, hogy kiderüljön, mit tervez legközelebbre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)