Hirdetés

DayZ - egy hónap alatt túl az egymillión

|

Hogy miért olyan nehéz életben maradni a DayZ-ben? Csak azért, mert már több, mint egymillió játékos van online, akik egy babkonzervért is a véredet veszik.

Hirdetés

A DayZ továbbra is csak alpha stádiumban pihent a Steam Early Accessen, de ez úgy látszik semennyire sem érdekli a játékosokat, mert alig egy hónappal a megjelenés után, már egymillióan megvették az apokaliptikus bughalmazt.

Mindezt annak ellenére, hogy a Bohemia minden lehetséges platformon elmondta, hogy ne vegyük meg a játékot, mert még nincsen készen. Úgy látszik a fordított pszichológia valóban működik. Ne vegyetek GameStart. 

A Bohemia Interactive ügyvezetője, Maruk Spanel a Twitteren közölte a jó hírt, miszerint a DayZ négy hét alatt átlépte az egymilliós álomhatárt. 

A Steames értékelések és a saját tapasztalataink alapján nem is nagyon csodálkozunk ezen, ugyanis a DayZ a maga nemében zseniális, és a legkorábban az év végén startoló béta még több embert fog majd erről meggyőzni. 

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)