Hirdetés

DayZ frissítés - többé nem jönnek át a zombik a falon?

|

Megérkezett a legújabb DayZ patch, amelybe nemcsak rengeteg újdonságot zsúfoltak a fejlesztők, hanem számos bugot és egyéb problémát is kijavítottak.

Hirdetés

A DayZ lassan 2,5 millió ember Steam könyvtárában található meg, fejlesztői pedig továbbra is gőzerővel dolgoznak azon, hogy a játék mihamarabb béta fázisba léphessen. Dean Hallnak hál'isten volt egy kis szabadideje, hogy interjút adjon nekünk, amelyet hamarosan nektek is megmutatunk.

A tegnap megjelent frissítés számos újítással lepte meg a játékosokat, amelyek közt új tárgyak és kisebb-nagyobb bugfixek is találhatóak, de a fejlesztők a grafikus motort is megpiszkálták egy kicsit. Bekerült öt új fegyver, a katonai bakancsokhoz mostantól egy tőr is tartozik, de bevezetésre került a tárgyak dinamikus respawnja és egy új falu is megjelent a térképen.

Átdolgoztak rengeteg modellt és animációt, javítottak a fényeken és a különböző hanghatásokon is. Az új engine-re való átállásnak köszönhetően végre működik a rongybaba effektus a zombiknál és a játékosoknál is, valamint javítottak a mesterséges intelligencián is. A zombik új útkereső algoritmusának köszönhetően mostantól jóval kevesebbszer fordul majd elő, hogy  a falon keresztül vagy a padló alól rontanak ránk. A módosítások teljes listáját itt tudjátok elolvasni.

 Játszotok még a DayZ-vel? Elégedettek vagytok a dolgok alakulásával?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)