Hirdetés

DayZ - idén már nem lesz Microsoft Game Preview-ra

|

Emlékeztek még arra, amikor a Microsoft azt mondta, hogy a játék jön Xbox One-ra a Microsoft Game Preview rendszeren keresztül? Na, ez nem fog megtörténni idén.

Hirdetés

Még a júniusi E3 alatt a Microsoft azt ígérte, hogy a DayZ elérhető lesz Xbox One-ra a saját Early Access rendszerükön, a Microsoft Game Preview-n keresztül. Ez arra lett volna jó, hogy a rajongók még fejlesztés alatt szólhassanak a fejlesztőknek, ha valami nem tetszik.

Számos terméket ígértek a Game Preview-ra, és a nagy részük meg is érkezett, sőt, van olyan is, mint az Elite: Dangerous, ami azóta már meg is jelent. Egy program azonban hiányzik a listáról, mégpedig a DayZ. A fejlesztők elmondása szerint a program idén már nem kerül fel Xbox One-ra, mivel egyelőre teljesen lefoglalja őket a PC-s verzió.

A konzolos verziók kipróbálása marad 2016 elejére. Titeket mennyire ráz meg ez a hír? Szerettétek volna már a DayZ-t konzolon játszani?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)