Hirdetés

DayZ - még meg sem jelent, máris három millió játékosa van

|

A DayZ megjelenésre még legalább egy évet kell várnunk, de már az alfával is több mint három millió ember játszik. Dean Hall és a Bohemia megcsinálta.

Hirdetés

Pár hónappal ezelőtt leírtam nektek, hogy szerintem miért fantasztikus dolog a DayZ. Az a helyzet, hogy az utóbbi időben nagyon elhanyagoltam a játékot, úgyhogy a következő helyzetjelentés előtt még muszáj lesz pár napot beletennem a játékba, de az ott megismert csodálatos emberek miatt hiányzik is Chernarus.

A Bohemia örömmel jelentette, hogy immár hárommillió játékos vásárolta be magát a DayZ Early Access-be. Ez egy kész játék esetében is nagy szó, de ne felejtsük el, hogy a DayZ legkorábban 2016 elején jelenhet meg, addig pedig még nagyon hosszú út áll a Bohemia előtt. Ráadásul Dean Hall aktív közreműködése nélkül.

Tavaly májusban még "csak" kétmilliós játékosbázissal büszkélkedhetett a DayZ, de most, nem egész egy évvel és 24 frissítéssel később már három millió túlélő rohangál Chernarus-ban. 

A DayZ-n jelenleg 80 fejlesztő dolgozik és a projekt vezetője, David Durcak nagyon elégedett a teljesítményükkel és persze nagyon hálás a játékosoknak is.

 

 

Ti pörgetitek még a DayZ-t? Szeretnétek, ha újra összeállna a régi csapat és lenne Miss DayZ Sofőrje livestream?

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)