Hirdetés

[Kedd 18:00] Miss DayZ Sofőrje

|

2014. március 11, kedd, 18:00. Vigyázat, egy csoport felfegyverzett, videojátékoktól megvadult magyar fiatal terrorizálja Chernarus jámbor népét.

Hirdetés

A DayZ livestreamünk sikerén felbuzdulva úgy gondoltuk, hogy jó ötlet összetrombitálni a pajtásokat és csinálni egy heti élő sorozatot. Holnap indul a Miss DayZ Sofőrje.

Sirius, EndreMan, Kaci és daev lesznek a GS kis túlélőcsapata, de természetesen csatlakoznak majd hozzánk külsős pajtások is, akik már lényegesen otthonosabban mozognak a DayZ világában. Itattak már idegenekkel fertőtlenítőt, meg ilyesmik.

A csapat nagy része teljesen felszerelt karakterekkel vág majd neki a világnak, de erre bizony szükség is lesz, ugyanis a tervek szerint megyünk majd PvP-zni is egy kicsit, meg persze terrorizálni az újonnan érkezőket. Mert az vicces. 

Dolgozunk rajta, hogy legyen egy hivatalos DayZ szerverünk is, ahova mindenki jöhet majd játszani és ahol csatlakozhattok majd hozzánk az ilyen livestreamek során. Tetszik az ötlet?

Na, de a lényeg, hogy holnap kigurul a garázsból Miss DayZ Sofőrje és mostantól minden héten kedden élőben nézhetitek, ahogy igyekszünk majd túlélni Chernarus nem túl barátságos világában. A YouTube csatornánkon is követhetitek majd az eseményeket, de természetesen a GSO-n is lesz róla hír.

Ki tart velünk holnap? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)