Hirdetés

Miss DayZ Sofőrje 2. rész

|

Ha kedd, akkor irány Chernarus. A GS kis csapata rajtaüt a világ legbarátságtalanabb helyén, ahol még a létra is ellenség.

Hirdetés

A Miss DayZ Sofőrje egy livestream-sorozat, amiben daev, Sirius, EndreMan és Kaci egy csoport frendly pajtással karöltve kalandozik a Bohemia zseniális MMOFPS-ének világában. Ha esetleg nem tudtátok volna.

Ma este 18:00-tól (nyilván nem lesz késés, hiszen sosincs) csatlakozzatok hozzánk egy magát a legkevésbé sem komolyan vevő livestreamben. A Miss DayZ Sofőrje mindenféle komolyságot nélkülöz, nincs megrendezve, ezért pontosan annyira kiszámíthatatlan, mint maga a játék.

Egyik pillanatban még fullgearben sétálgatunk a napsütötte Elektróban, a másikban már szilánkosra tört térddel fetrengünk a földön, mert véletlenül belerúgtunk egy fűszálba. Ha nem az alfa, akkor pedig jönnek az oroszok és sínbe teszik a lábunkat, mielőtt megitatnának minket fertőtlenítővel. Varázslatos világ ez.

A lényeg, hogy a Miss DayZ Sofőrje ma is be begurul Chernarusba és ha éppen van egy-két szabad órátok, akkor csatlakozzatok hozzánk egy nem mindennapi városnézésre. Ígérjük, fájni fog.

A videót ebbe a cikkbe is bele fogjuk frissíteni, de a YouTube csatornánkon is tudtok majd követni minket.

Tudjátok, azon, ahova most fel is iratkoztok gyorsan. Igen, ti. Igen, most. Nektek egy kattintás, nekünk az egész világ.

Gyertek, gyertek, mókás lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)