Hirdetés

DayZ - meghackelték a Bohemia szervereit, jöhetnek a cheaterek

|

Hackertámadás érte a DayZ-t fejlesztő Bohemiát. A támadók ellopták a DayZ forráskódját, ami komoly következményekkel járhat.

Hirdetés

A DayZ-hez folyamatosan jönnek a frissítések és hétről hétre egyre biztosabban áll a lábán minden idők egyik legösszetettebb MMOFPS-e. 

Ezzel együtt egyre több játékos is vásárolja meg a alfából a béta felé igyekvő játékot, ami természetesen magával vonja azt a sajnálatos tényt is, hogy egyre több a csaló Chernarusban. A fizetős megoldások egyelőre csak a legelvetemültebb játékosok fegyverei, de most történt valami, ami súlyosbíthatja a helyzetet.

Valaki meghackelte a Bohemia Interactive szervereit és állítólag ellopta a DayZ forráskódját. A hírt először az Unknown Cheats oldalán szellőztették meg, ahol maga a hacker posztolt képeket a kódról. Ezt azóta törölték, viszont a Reddites pajtások természetesen lementették.

Bohemia Interactive

Megerősítés tehát nem érkezett, de az állítólagos DayZ source code már teszi is a szokásos köröket az interneten, ezért nagyon valószínű, hogy a hackereknek valóban sikerült rátenni a kezüket. Ez egy olyan fegyvert adhat a hackerek kezébe, amivel kijátszhatják a rendszert és temérdek új csalást hozhatnak a DayZ-hez.

Jó hír viszont, hogy a játékosok személyes információihoz nem férhettek hozzá. A DayZ egy nagyon komplex és végtelenül ígéretes játék, ami állapotából eredően pengeélen táncol, és amit egy újabb cheat-hullám könnyedén tönkre is tehet. Kérünk titeket, hogy játszatok tisztességesen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)