Hirdetés

DayZ - megjelenés 2016-ban, ezek a tervek jövőre

|

Még 2015-ben sem hagyja el a Steam Early Accesst a DayZ, viszont a fejlesztőknek nagy tervei vannak jövőre: légi járművek, háziállatok, bázisépítés és sok minden más jön.

Hirdetés

Egy kicsit lelassultak az események a Bohemia Interactive zombis játéka, a DayZ körül, de nyugi, egyszer biztosan elkészül a teljes változat, és erre alighanem 2016 első felében kerül sor.

A fejlesztőcsapat taglalta terveit a jövőre nézve, melyek között rengeteg érdekes újdonság szerepel. Idén frissítést már nem kapunk, áremelést viszont igen: december elsején a játék ára 29,99 dollárról 34,99-re (avagy 27,99 euróról 31,99 euróra) változik, aminek az az oka, hogy nem szerették volna hirtelen, a teljes változat megjelenésekor emelni az árat, csak így, szép fokozatosan. Az elkövetkezendő egy évre a következő újdonságokat tervezik beépíteni:

2015 első negyedév

Alapvető járművek

Fejlettebb loot elosztás

Új renderer

Új zombi MI

Alapvető lopakodós rendszer (zombik és állatok)

Fertőzések

2015 második negyedév

Fejlettebb járművek (javítás és módosítások)

Fejlettebb állatok (életciklus, csoportos viselkedés)

Játékos statisztikák

Új felhasználói felület

Játékos állóképesség

Dinamikus események
 

2015 harmadik negyedév

Csapdák

Barikádok

Karakter életciklus

Ragadozó állatok + madarak

Légi közlekedés

Konzol prototípus

2015 negyedik negyedév

Állat kísérők

Steam közösség integráció

Építkezés (bázisépítés)

Béta változat, áremelés 34,99 €-ra

Ezek mellett minden hónapban új fegyverek, tárgyak, craftolható eszközök, járművek kerülnek be, miközben tovább optimalizálják az élményt.

Mit szóltok az újításokhoz? Melyeket várjátok a legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)