Hirdetés

DayZ - megjelent az 1.0, ingyenes hétvégével ünneplünk

|

A hosszú, Early Access pokolban töltött idő után a játék már tényleg megjelent, és már mindenki le is töltheti.

Hirdetés

Nem siette el a Bohemia Interactive a DayZ fejlesztését, de akárhogy is, a játék végre tényleg megkapta az 1.0-s jelölést. A stílusteremtő csoda végre megjelent, az ezzel járó újdonságokat pedig mindenki kipróbálhatja.

Hirdetés

A Bohemia ugyanis úgy döntött, hogy a DayZ-t ingyenesen elérhetővé teszi mindenkinek mától egészen hétfő este 7-ig. Ez idő alatt letölthetitek és játszhatjátok a cuccot mindenféle korlátozás nélkül. Természetesen minden eredményetek megmarad, és ha úgy döntenétek, hogy beszerzitek a játékot, akkor hétfő estig ezt akciósan tehetitek meg.

A fejlesztőcsapat egyébként rengeteg új tartalommal készül jövőre. Attól még, hogy megvan a megjelenési állapot, még nem áll le a folyamatos frissítések folyama. Érdemes lesz legalább egy próbát tenni a játékkal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)