Hirdetés

DayZ - mindig is 2016-ra tervezték a megjelenést

|

A DayZ megjelenési dátuma hónapról hónapra változik, és mivel már a fejlesztők is unják, hogy piszkálják őket, a producer most megpróbált tiszta vizet önteni a pohárba.

Hirdetés

A DayZ egyszerű modként kezdte, mára azonban hatalmas projektté nőtte ki magát. Egy teljesen különálló játék hatalmas világgal és közel végtelen lehetőséggel, ráadásul nem csak PC-n, hanem konzolokon is. A fejlesztők a lehető legtöbbet akarják kihozni a játékból, ez pedig nem megy gyorsan, amit sok rajongó bosszantónak tart.

"Elég biztos vagyok benne, hogy sosem mondtunk fix megjelenési dátumot." - mondta Brian Hicks, a DayZ producere. "Sőt, már az indulásnál is azt mondtuk, hogy 2,5-3 éves fejlesztési ciklusra kell számítani. 3 év lenne az átlag, de megpróbáljuk lenyomni 2,5-re, azonban még ezzel is 2016-ban lenne aktuális a megjelenés." - tette hozzá.

 

A DayZ megjelenési dátuma körül rengeteg a kavarodás, fél szavakból és félreértett nyilatkozatokból próbálnak az emberek egy minél korábbi dátumot kiimádkozni. Eredetileg 2014-re vártuk a bétát, ami csak 2015 végén esik majd be, így a megjelenésre 2016-ban van csak esély.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)