Hirdetés

DayZ - minden héten jöhet extra tartalom

|

Fegyverek, ruhák, eszközök - ebből lesz kevés az elején, de a fejlesztők szerint a DayZ folyamatosan bővülni fog. A zombik persze ezt nem várják meg.

Hirdetés

A DayZ fejlesztői blogján Dean “Rocket” Hall, a projekt vezetője kijelentette, hogy az önálló játékként érkező DayZ az elején még viszonylag kevés választható cuccal indul, de szinte minden héten érkezik majd valami extra jóság a zombihentelő népnek.

"Vannak problémák a DLC-vel, ezért mi szeretnénk ezt elkerülni. Abban bízunk, hogy az eladások olyan sikeresek lesznek, ami után ingyen jöhet nektek az extra tartalom" - írja Rocket, aki több száz ruháról, cuccról és fegyverről is regél, és azt ígéri, hogy még idén jöhet az Arma 2 modból önállósodó DayZ.

Korábban már láthattunk játékmenetet is videón, mi egyelőre nem adjuk fel a reményt. És ti?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)