Hirdetés

DayZ - "a Rust és a Project Zomboid nem konkurenciák"

|

Nyilatkozta a játék alkotója, Dean Hall. Szerinte ez nem a versenyről szól, ők csak egy jó játékot szeretnének csinálni.

Hirdetés

A DayZ hihetetlen sikereket ér el a Steam Early Accessen, de vele együtt több hasonló játék alfája is felkerült a Steamre, de ezeket a Bohemia nem érzi veszélyesnek.

A DayZ-ben ugyanúgy a túlélés a tét, mint mondjuk a Rustban és a Project Zomboidban, és más játékelemekben is hasonlítanak egymásra, ami miatt sokak szemében azonnal egymás ellenségeivé váltak. Amikor Dean "Rocket" Hall-t egy Reddites beszélgetésen kérdezték arról, hogy hogyan tervez az említett játékok előtt maradni, annyit mondott, hogy a DayZ-nek csupán csak fejlődnie kell és minél autentikusabb élményt nyújtania.

"Nem hiszem, hogy a Rust, vagy a PZ konkurens játékok lennének. Azt gondolom, hogy a DayZ már mindent 'megnyert', amit meg kellett neki. Most már csak egy jó játékot kell faragnunk belőle. Nem kell, hogy több példányban fogyjon el, csak fejlődnie kell. És ez azt jelenti majd, hogy jó lesz a megítélésünk és még jobb játékokat csinálhatunk" - mondta Hall.

A DayZ-nek még valóban van hova fejlődnie, de már alfában is elég izgalmas, ahogy azt a GameStartban is láthattátok. Nektek melyik tetszik a legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)