Hirdetés

DayZ Standalone - leplezetlen pre-alpha gameplay

|

Dean Hall, a DayZ fejlesztője kiadott egy 8 és fél perces játékmenet videót, mely valóban azt mutatja, amilyen állapotban a játék jelenleg van. És még így is nagyon tetszetős.

Hirdetés

Az úriember fel is hívja a nézők, de leginkább a YouTube-os megmondóemberek figyelmét, hogy ez még csak a pre-alpha állapot, fölösleges már most temetni a játékot, és egyébként is, nem a reklámozás a lényeg, úgyhogy aki fikázni akarja, az lehetőleg ne tegye.

Ennek megfelelően néhol az FPS esik, néhol a fények nincsenek eltalálva, de a hangok sem mindig megfelelőek. A játék egyes területei viszont már most is gyönyörűek, a hangulat többé-kevésbé átjön, viszont hosszú még az út a teljes verzióig. A Bohemia Interactive csapata jelenleg minden erejével azon dolgozik, hogy kiadhassa az alphát, jelenleg a többjátékos módra és a szerverek teljesítményének megfelelő kihasználására fókuszálnak. A DayZ Standalone hamarosan felkerül a Steam Early Accessre, várjuk szeretettel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)