Hirdetés

DayZ Standalone - már a Steam Early Accessen

|

A DayZ Standalone már a Steam Early Accessen is felütötte a fejét, úgy tűnik egész jól haladnak a srácok.

Hirdetés

A DayZ Standalone a játékvilág zombirajongóinak úgy kell, mint egy falat kenyér, de egyelőre a túlságosan sok bug volt a játékban ahhoz, hogy a Bohemia nyugodt szívvel kilökdöshesse az ajtón.

Most viszont úgy néz ki, hogy nem is haladnak olyan rosszul a fejlesztéssel, mert a DayZ Standalone megjelent a Steam Early Accessen, ami mindig valami jó előhírnöke. Miután a játékvilágnak feltűnt a bejegyzés, a Polygon fel is kereste a DayZ készítőjét, Dean Hallt, hogy kommentálja a történteket.

"Elképesztő, hogy az internet milyen gyorsan reagál mindenre, nem? - kezdte Hall "Csak annyit mondhatok, hogy jól haladunk és egyszerre vagyunk idegesek és izgulunk. Az utolsó simítások vannak hátra, amik magukba foglalják a játék kiadásával járó adminisztrációs dolgokat, amik meglepően bonyolultak és időigényesek".

"Szóval egyelőre nem tudunk pontos megjelenési dátumot mondani, teljes mértékben azzal vagyunk elfoglalva, hogy az Alphát sikerüljön kirugdosnunk az ajtón" - fejezte be a mondandóját Hall. 

Ezek már az előremutató jeleknek számítanak, ha sikerült a Bohemiának átvergődni a bürokratikus takonycukrozáson, akkor hamarosan végre megkaphatjuk a várva várt DayZ Standalone-t. Ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)