Hirdetés

Ezek a félkész játékok is jönnek Xbox One-ra

|

Az Xbox's Game Preview program keretén belül újabb fejlesztés alatt lévő játékokat próbálhatnak ki a Microsoft konzoljának tulajdonosai.

Hirdetés

Az Xbox One-on elindult Az Xbox's Game Preview programnak hála olyan játékokkal üthetik el az időt a játékosok, amelyek még nem egészen vannak kész, viszont szorgosan dolgoznak rajtuk a fejlesztők, és bővítik, foltozgatják a játékuk, ahogy csak tudják. Ilyen volt az Elite: Dangerous is, ami azóta meg is jelent.

A sokak által ismert, már évek óta készülő túlélő horror játékot, a DayZ-t még előző évre ígérték, de a csúszás miatt csak idén lesz elérhető Xbox One-on. A népszerű ArmA 2 modifikációjának induló, majd önálló játékká avanzsálódott túlélő FPS rengeteg vásárlót szerzett magának Steamen. Lehet konzolon is hasonló sikere lesz.

Emellett a The Culling is 2016-ban várható. Az Éhezők viadala ihlette játékban 16 játékos mérheti össze erejét, de végül csak egy maradhat.

Sajnos még egyik játéknak sem tudjuk a pontos megjelenési dátumát, csak az biztos, hogy még ebben az évben elérhetőek lesznek. Ti kipróbálnátok valamelyiket?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)