Hirdetés

DayZ - így támadnak a zombihordák

|

A DayZ fejlesztői új lehetőségekkel és veszélyekkel készülnek. Nemsokára a zombi hordáktól is komolyan rettegnünk kell.

Hirdetés

A DayZ blog jelentésében a vezető producer, Brian Hicks végigment a jelenleg fejlesztés alatt álló és beépítésre váró újdonságokon. Egyet már meg is mutattak egy videón.

Mielőtt elmondanám, hogy mi is az abszolút poén az új anyagban, előbb nézze meg mindenki. A lényeg, hogy a közeljövőben így működik majd egy zombihorda támadása.

És akkor most egy pillanatnyi csönddel adózzunk az összes ősz szakállas nyugdíjas előtt, akik kergették a főhősünket. Ez most itt vagy a DayZ jövője volt, vagy egy lázadás az öregek otthonában.

Viccen kívül nemsokára rengeteg újdonság érkezik, például a hordókat is több dologra használhatjuk majd, mint esővíz gyűjtésére, vagy eszközök tárolására. Akit érdekel, hogy mi várja a zombi apokalipszis után, az olvassa végig a várható újítások listáját.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)