Hirdetés

DayZ - a játékos, aki az életéért gitározott

|

A DayZ vérszomjas játékosai rászegezték fegyvereiket egy kedves kalandorra és AMI EZUTÁN TÖRTÉNT ARRA SENKI SEM SZÁMÍTOTT! Csak viccelünk, igazából szépen énekelt.

Hirdetés

Az ember a 100. DayZ elfogós-kivégzős videó után valahogy elfogadja, hogy a zombiapokalipszis utáni világ az így működik és pont. Néha azért történnek még csodák.

A lenti DayZ videóban Michael Gramlin és haverjai elfognak egy kalandort, és természetesen ki is fosztják. Zsákot húznak a fejére, megkötözik, ahogy azt ugye szokás. Sőt, a srácok még meg is énekeltetik az életéért. Még azt is kikötötték, hogy meg se próbálkozzon valami Boci, boci tarka egyszerűségű dologgal, de a fogoly nem is a könnyebb ellenállás felé ment. Megfogta gitárját, annyit mondott, hogy “maradjatok nyugton” és rákezdett a Dave Van Ronk klasszikusára, a "Hang me, Oh Hang Me" című dalra (4:01).

Általában egy vérgőzös és veszélyes világ a DayZ játszótere, de néha történnek ilyen csodák, és rájövünk, hogy miért is játszunk. Aztán megint fejbe lő minket egy alsógatyában rohangáló orosz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)