Hirdetés

DayZ - biztos, hogy idén jön Xbox One-ra

|

Hagyjátok abba a körömrágást, a Bohemia dolgozik az ügyön.

Hirdetés

Körülbelül 4-5 ezer embert érdekel mostanában a DayZ, a SteamCharts szerint ennyien játszanak vele csúcsidőben. Voltak szebb napjai, de közel fél éve nem nőtt a játékosbázis, és nem tudni, mitől nőhetne meg.

Hirdetés

Pedig 2013-2014 környékén 30-35 ezren léptek be egyszerre, csak azóta elmúlt a varázs, jött más, és egy kicsit mindenki lemondott arról, hogy a játék valaha elkészül. A Bohemia nem, dolgoznak azon, hogy legyen belőle még valami, és továbbra is készül az Xbox One-os változat, mely természetesen félkészen, az Xbox Game Preview keretében jelenik majd meg a platformra. A csapat most megerősítette, hogy 2018-ban már játszhatunk az első konzolos változattal, azt viszont nem tudni, a PS4-es kiadás mikor jöhet.

Az élet addig is zavartalanul megy tovább, várjuk, hogy a PC-s verziót befejezzék. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)