Hirdetés

DC Universe Online - mostantól ingyen!

|

Ezt a napot a szuperhősös mmo rajongók már szeptember óta várták - ingyen lehet nyomulni a DC Universe Online-al!

Hirdetés

Sőt, nemcsak a saját indítóprogramjnak és keretrendszerének használatával, hanem a Steam Free to Play játékai közé is felkerült - azonban vigyázzunk, mert majd 14 GB hely kell neki.

Az ingyenes játékosok az alapjátékkal játszhatnak Gotham Cityben, Metropolisban és minden oylan raidben és alertben, amely a DLC-k területein kívül játszódik. 2 karakterük lehet, beléphetnek egy Ligába (alias guild). Emellett megvásárolhqtják a DLC csomagokat, további karakterhelyeket és egyéb in-game holmikat.

Premium játékosok, akik valaha költöttek minimum 5 dollárt a DC Universe Onlinera több karakterhelyet, inventory helyet és nagyobb pénzlimitet kapnak, mint az ingyenes játékosok. Emellett megvásárolhatják a DLC csomagokat, további karakterhelyeket és egyéb in-game holmikat - minden volt DC Universe Online előfizető ebbe a kategóriába kerül automatikusan.

Legendás játékosok: Havi 15 dolláros díjért (több havi, olcsóbb előrefizetés lehetséges) minden DLC, minden tartalom elérhető további költségek nélkül. 16 karakterhely, 60 inventory szlot és Ligák létrehozásának képessége is ehhez a társasághoz köthető.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)