Hirdetés

DC Universe Online - Lightning Strikes december hatodikán

|

Beindult a bolt, amióta a DC Universe Online ingyenes lett - most új DLC érkezik hozzá.

Hirdetés

December hatodika lesz a napja, így mindenki szépen pucolja ki a virtuális csizmáját, hátha a virtuális szupertélapó elhelyezi a DC Universe Online kiegészítőjét benne.

A DLC (amely egy tartalmi kiegészítő) az előfizetők számára ingyenes, mindenki másnak 10 amerikai dolcsit kóstál (ez mai árviszonyok között 2260 forint).

Elég sokmindne jár ennyi pénzért: egy új power set (electricity azaz elektromosság), új felszerelések, új nyílt világ térkép (Central City) és sok új DC Comics karakter ileltve azok a missziók, ahol találkozhatunk velük. Az új arcok, akik bekerültek - többek között: Livewire, Black Lightning, The Top és The Trickster. Emeleltt nagyon sok The Flash-sel kapcsolatos küldetés is lesz, még az időben is utazni kell majd...

További infó a hivatalos oldalon.

Egyébként érdekesség: a SOE másik játékához, az EverQuest II-höz is december hatodikán jön új DLC.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)