Hirdetés

DC Universe Online - Majdnem minden második játékos konzolos

|

A Sony Online Entertainment adatai szerint közel fele-fele arányban oszlanak meg a DC Universe Online PC-s és PS3-as előfizetői.

Hirdetés

2011 első jelentős MMO megjelenése a DC Universe Online, amiben olyan szuperhősök és gazfickók mellett vonulhatunk csatába, mint Batman, Superman, Joker, vagy Catwoman.



A Gotham Cityben és Metropolisban játszódó történet szerint Lex Luthor visszatért a jövőből, hogy helyrehozza hibáját (A hősök ellen folytatott kereszteshadjáratéval lehetővé tette, hogy Brainiac serege leigázza a Földet.), és esélyt adjon az emberiségnek a túlélésre.
A legtöbb MMO-tól eltérően a DC Universe Online irányítása egy külső nézetes akciójátékhoz hasonlít, ami jobban illik a témához, mint a hagyományos egerészés.



A PC-re és PS3-ra január végén megjelent alkotás előfizető 55-45 százalékos arányban oszlanak meg, előbbiek átlagosan 2-3 órát játszanak egyhuzamba, míg utóbbiak 1-2 órát.
A SOE az egyelőre sikeres MMO további támogatását DLC-k formájában képzeli el.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)