Hirdetés

DC Universe Online - új világ vár ránk

|

Jön a 31. frissítés, ami rengeteg technikai finomsággal kényezteti majd a DC rajongókat. A cél a játék felkészítése a PS4-es startra.

Hirdetés

Komoly átalakítás vár a DC Universe Online-ra. A játék producere Larry Liberty elmondása szerint a 31-es update a játék PS4-es változatának előkészítésére szolgál, de az összes többi platformon játszó hős is komoly változásokat tapasztal majd.

„Az egész játékra kiterjedő grafikai fejlesztés, és komoly dizájn átalakítások érkeznek hogy kellemesebbé tegyék a szintezési élményt.” A részletek és a textúrák sokkal szebbek lesznek, és pár helyszín át is alakul majd, hogy kinézetük illeszkedjen a történethez. A Metropolisban található  Centennial Park és a Gotham Cityben lévő Robinson Park is átalakul majd.

A fejlesztők ígéretei szerint a szintezés sokkal jobb élmény lesz majd, amit főleg az új játékosok fognak értékelni. Könnyebben hozzáférhető tartalmat és rengeteg új kalandot ígér a Sony Online Entertainment, ezeket nemsokára le is tesztelhetik majd a PC-sek, mivel a 31-es frissítés rövidesen a tesztszerverekre kerül. Az éles indulás november elején várható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)