Hirdetés

DC Universe Online - jön Xbox One-ra is

|

Hamarosan az Xbox játékosok is belebújhatnak Batman, Superman és Wonder Woman bőrébe, ugyanis bejelentették a DC Universe Online-t a Microsoft jelenlegi generációs konzoljára is!

Hirdetés

Szuperhősökből sosem lehet elég - gondolhatta a Daybreak Game Company, mikor megerősítették, hogy a 2011 óta free-to-play üzleti modellel üzemelő DC Universe Online-t elhozzák egy újabb platformra is. 

A DC Universe Online elérhető már PC-re, PlayStation 3-ra és PlayStation 4-re is, azonban a DC univerzumát kedvelő Xboxosok még nem tehették rá kis mancsaikat az MMORPG-re. Legalábbis eddig, ugyanis a stúdió Twitteren erősítette meg, hogy valamikor tavasszal Xbox One-ra is ellátogat a játékuk: 

A DC Universe Online korábban azért nem volt elérhető egyik Xbox-konzolra sem, mert a Daybreak Game Company kezdetben még a Sony részét képezte Sony Online Entertainment néven, ám tavaly februárban eladták a belsős stúdiót, amely független cégként folytatta tevékenységét. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)