Hirdetés

Közel 340 millióba kerül a gyűjtői kiadása a játéknak, amiről nem is hallottál

|

A Drone Champions League hivatalos játékának különleges kiadása gyűjteményünk éke lehet, ám jó sok malacperselyt fel kell törnünk ahhoz, hogy összeszedjük az egymillió eurós árát.

Hirdetés

Noha nem kapott túlzottan nagy hírverést, továbbá meglehetősen behatárolt célcsoportra lő a THQ Nordic és a lichtensteini Drone Champions League együttműködéséből született DCL - The Game, olyan különleges gyűjtői kiadásban is beszerezhető, ami mellett már nem lehet elmenni szó nélkül. Ha esetleg van felesleges 337 millió forintotok, akkor érdemes most csak igazán figyelni! Igen, jól olvastátok.

Hirdetés

A PC-re, PS4-re és Xbox One-ra megjelent DCL - The Game játékosai belekóstolhatnak a professzionális drónpilóták életébe, miközben fürge és kiváló manőverezőképességű többrotoros masinákat röptetnek fifikás akadályokkal teletűzdelt pályákon. Innen pedig már csak egy lépés egy valódi drón beszerzése annak, aki ráérez az ízére. Nyilvánvalóan a sportág népszerűsítésének szándéka vezérelte a Drone Champions League szervezőit, amikor összeálltak a THQ Nordickal.

Ettől függetlenül valószínűleg jóval kevesebben figyeltek volna fel a DCL - The Game-re, ha nem terveznek hozzá egy, a Dying Light legendás gyűjtői kiadásaival egy lapon említhető, erősen limitált verziót. Utóbbiból mindössze három példány létezik.

Mindössze egymillió euróért, azaz 337 milliónál forintnál is nagyobb összegért kerülhet birtokunkba a Big Drone Collector's Edition. Utóbbi természetesen magába foglalja a játék egy példányát az általunk választott platformra, ingyenes házhoz szállítást, valamint egyhetes képzést Mirko Cesena világbajnok drónpilóta társaságában. Utóbbira azét van szükség, hogy magabiztosan tudjuk majd irányítani a pénzünkért járó méretes drónt. A szimplán csak Big Drone néven futó sokrotoros gép 98 kg tömegű, de további 82 kg-ot képes a levegőbe emelni, azaz egyetlen utas szállítására is alkalmas. A pilóta természetesen marad a földön, ahonnan távirányítóval vezérli az akár 140 km/h sebességre gyorsuló, még utassal együtt is manőverezni tudó drónt.

Szerintetek is megéri?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)