Hirdetés

DDO Unlimited - Demon Sands trailer

|

A Dungeons & Dragons Online kiegészítője eredetileg 2006-ban került a játékba, most viszont az ingyenes játékmenet része lett ez is.

Hirdetés

Így aztán érdemes ránézni, milyen más területek vannak a Dungeons & Dragons Online világában Eberronon kívül.

Demon Sand voltaképpen egy sivatagos terület ennek teljes flórájával és faunájával - azonban az, hogy miért lett sivatagos, egy más kérdés - ez is kiderül A kiegészítővel együtt a játékba került a PvP (Kocsmai bunyó arénák és megfelelő questek formájában - Capture the Flag, Indoor és Outdoor Deathmatch), megjelent a játékban az aukciós ház és a szintlimitet 10-ről 12-re növelték. Most pedig itt van egy trailer, hogy is néz ki ez a démoni homok a Dungeons & Dragons Online (azaz mai nevén a DDO Unlimited) világában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)