Hirdetés

DDoS támadás érte a Batte.netet, elérhetetlenek voltak a Blizzard szolgáltatásai

|

Az egész rendszerrel gondok voltak, sokan az Ovewatchba, vagy a Call of Duty: Warzone-ba se tudtak belépni.

Hirdetés

Köszönhetően az időzónáknak és a regionális szervereknek, mi kevés jelét tapasztalhattuk ennek, de akárhogy is, DDoS támadás érte a Blizzard keretrendszerét és Battle.net szervereit. Több ezren jelezték, hogy nem tudnak bejelentkezni a kliensbe, és hogy így a játékokba se tudnak belépni.

Röviddel az első jelentések után a Blizzard maga is értesítette a játékosokat, hogy a szolgáltatásai támadás alatt állnak, és hogy ez megnehezítheti azok használatát.

Hirdetés

A cég amerikai szárnyának támogatói csapata szinte azonnal felugrott a Twitterre, hogy segítsen a közösségnek lépést tartani az eseményekkel. Kicsit később már magában a kliensben is felbukkantak az ezzel kapcsolatos figyelmeztetések.

A DownDetector is jelezte, hogy gond van, de mostanra a Blizzard már elhárította a problémát. Mindenki tovább pörgetheti a kedvenc játékait, ami ugyan jó hír, de az nem derült ki, hogy ki, és miért vette célba a Battle.netet.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)