Hirdetés

Bemutatkozott a The Order: 1886 fejlesztőinek új játéka

|

Korábbi ígéretéhez híven a The Order: 1886 stúdiója, a Ready at Dawn bemutatta következő játékát, ami nyomokban sem hasonlít a viktoriánus Londonra.

Hirdetés

A Ready at Dawn PlayStation 4-exkluzív interaktív filmjével, a The Order: 1886-cal ugyan nem voltunk elégedettek, mégis kíváncsian vártuk, hogy a fejlesztés alatt megszerzett tapasztalatokkal a hátuk mögött mivel rukkol elő legközelebb a csapat. Új játékuk azonban hírből sem ismeri azt a koncepciót, amire következő projektjük épül. 

A De-formers egy multiplayerre fókuszáló, külső nézetes aréna brawler, méghozzá animációs filmekre emlékeztető stílusban, amelyben mókás karaktereket irányítva lökhetjük ki az adott pályáról a többieket (akár a Super Smash Bros., csak bolondos karakterekkel és gyönyörű, 3D-s környezetben). A vicces partijátéknak is beillő cuccban a figurákkal egyre nagyobbá és erősebbé válhatunk a játékmenet folyamán, amit a likvidált ellenfelekből visszamaradt pacák és különböző tárgyak felszedésével érhetünk el. A játék az online és osztott képernyős többjátékos módokat egyaránt támogatja.

A De-formers-t a Ready at Dawn egy kisebb különítménye fejlesztette, a kiadó pedig a GameTrust, a GameShop divíziója lesz. A De-formers megjelenése valamikor idén várható, PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)