Hirdetés

Dead Alliance - ez az a zombis multi-FPS, amit keresünk?

|

Újabb stúdiók bukkantak fel, akik szeretnének egy szeletet a zombis lövöldék tortájából, a Dead Alliance játékmenetében egy csapatra lesz szükségünk az élőhalottak ellen.

Hirdetés

A Maximum Games, a Psyop Games és a Star Citizen fejlesztésében is segédkező IllFonic bejelentették, hogy közös erővel készítik a Dead Alliance névre keresztelt csapatalapú, multiplayer lövöldét, amelyben a zombikat fegyverként használhatjuk. Ha ismerős a koncepció az nem véletlen, korábban még Moving Hazard néven futott a projekt. 

A poszt-apokaliptikus pusztában játszódó sztoriban a katonai bázisok az emberiség utolsó megmaradt bástyái, a zombikórság sújtotta világban túlélőcsapatok csapnak össze egymással.  A Dead Alliance az egyjátékos móka mellett 4v4 multiplayert is kínál, köztük olyan megszokott módokkal, mint a Team Deathmatch, a Free for All, a King of the Hill és a Capture and Hold, valamint a MOBA-műfaj által inspirált Attrition és a Solo Survival. A játékosok testre szabhatják és fejleszthetik a loadoutokat, méghozzá igazi nagyágyúkkal és a zombik vezérlésére kifejlesztett technológiával, a zModokkal. Ezek között olyan megoldások szerepelnek, mint az Enrager feromon bomba (amely katonává változtat egy élőhalottat szupererőt adva neki) és a PAM gránát (ami négy zombit állít át a játékos oldalára). Nézzetek bele, milyen lesz: 

A Dead Alliance augusztus 29-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)