Hirdetés

Dead Alliance - nyílt bétában küldhetjük egymásra a zombikat

|

A kifejezetten szórakoztató kompetitív lövöldét a rajt előtt minden platformon ingyen próbálhatjuk ki.

Hirdetés

Az E3-on volt szerencsém tolni néhány kört a Dead Alliance pályáin, és azt kell mondjam, hogy ha nem is ez a világ legjobb lövöldéje, mindenképp vannak benne érdekes ötletek, amik miatt érdemes adni neki egy esélyt.

Ebben a kompetitív FPS-ben ugye az a csavar, hogy a pályákon lófráló zombikat ráküldhetjük az ellenfelekre, beállíthatjuk a csapatunkba, és még legalább egy tucat különböző módon manipulálhatjuk a rendelkezésünkre álló Zmodok segítségével. Az augusztusi megjelenés előtt ráadásul ti is beszabadulhattok a szerverekre.

A fejlesztők ma jelentették be, hogy július 27-31 között mindhárom platformon (ez már önmagában is dícséretes) tartanak majd egy nyílt bétát, így mindenkinek bőven lesz ideje eldönteni, hogy kell-e ez neki, vagy sem.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)