Hirdetés

Dead Block - Már PC-n is elérhető!

|

Az 50'-es évek horrorfilmjeinek hangulatát idéző Dead Block hosszú várakozást követően PC-n is tiszteletét teszi.

Hirdetés

Az Unreal Engine 3 hajtotta, tower defense stílusú Dead Block PSN-en mutatkozott be tavaly júliusban, míg Xbox Live-on már korábban is fellelhető volt.

Miután a rockzene által feltámasztott zombihorda elözönli a legközelebbi kisvárost, csak pár szerencsés marad életben:  egy parkolóőr, egy építőmunkás és egy kiscserkész. A magyar Digital Reality által kiadott Dead Block-ban a három túlélőnek fogaikat összeszorítva kell állniuk az élőhalottak szűnni nem akaró rohamait, akiket csak úgy tudnak legyűrni, ha barikádokat építenek és csapdákat állítanak minden lehetséges behatolási pontra.

Nem véletlenül említettem az 50'-es évek horrorfilmjeit: a játék az 1950-es években játszódik és társainkkal együtt ezen korszakban kell megálljt parancsolnunk a zombiapokalipszisnek. A Digital Reality és a CandyGun Games partnerségbe lépve a Kalypso Media illetékeseivel most PC-re is elérhetővé tette a szóban forgó terméket, melyet a Steam-en kívül az összes lehetséges áruházból (Amazon, GameStop, Gamers Gate) megvásárolhatunk.

Részletes Dead Block tesztünket Chavalier kollégától olvashatjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)