Hirdetés

Úgy sikított a streamer, hogy a kiérkező rendőrök azt hitték, kínoz valakit

|

Ha horror játékokkal játszol, készítsd fel a szomszédokat, különben lehet, hogy bilincsben visznek el a rendőrök.

Hirdetés

Egyre többen streamelnek különböző játékokat, a legtöbben azonban nem egy hangszigetelt stúdióból, hanem az otthonukból teszik mindezt, ami bizony okozhat kellemetlenségeket. Nemrég Pewdiepie-t lakoltatták ki hangoskodás miatt, most pedig egy másik vieós járt pórul.

Az Icini nevű videós épp a Dead by Daylighttal játszott a barátaival, amikor a szomszédok felfigyeltek a furcsa hangokra. A srác úgy sikít, mint egy 14 éves lány, így nem csoda, hogy rosszra gondoltak körülötte élők, akik ki is hívták a rendőröket. Mivel a kiérkező járőr nem tudta, mivel van dolga, azonnal meg is bilincselte a srácot.

Ezt követően jöttek be a lakásba, hogy megbizonyosodjon arról, valóban nem erőszakról vagy hasonlóról van szó, egyszerűen csak játszanak. Közben persze a meccs ment tovább, így a gyilkos el is kapta hősünket, aki miközben épp a bilincset szedték le róla, megpróbált a lábával irányítva elmenekülni. Nem jött össze.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)