Hirdetés

Dead by Daylight - Bruce Campbell is bekerül a játékba

|

Dacára a korábbi híreknek, a színész újra felveszi Ash szerepét, ám ezúttal csak a hangját kölcsönzi a karakternek a Dead by Daylight világában.

Hirdetés

Miután a Starz elkaszálta az Ash vs Evil Dead szériát, a főszereplő, Bruce Campbell bejelentette, hogy visszavonul, és soha nem fog szerepelni többet Ashként. Úgy néz ki, hogy ez az ígéret nem vonatkozott a digitális megjelenésekre.

Hirdetés

A Dead by Daylight új tartalmi csomagjában ugyanis ő adja a karakter arcát és hangját. Ash egy játszható hős lesz, aki túlélőként igyekszik majd legyűrni a horrorjáték rémségeit. A lenti trailerben láthatjátok is, ahogy karakter a csapdák felállításán dolgozik, mi már azonnal imádjuk:

A Dead by Daylight Ash vs Evil Dead tartalmi csomagja április 2-án érkezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)