Hirdetés

Dead by Daylight – kozmetikai DLC érkezett, minden bevétel jótékony célra megy

|

A Starbreeze és a Behaviour kiadtak egy új letölthető csomagot, ami nem csak azért különleges, mert több opciót ad gyilkosunk testreszabásához.

Hirdetés

A Dead by Daylight meglehetősen jól pörög PC-n. Az emberek imádnak gyilkosok elől rohangálni, és imádják megalkotni álmaik mészárosát. Utóbbiban fog segíteni a Charity Case című DLC, ami 26 új kozmetikai tárgyat tartalmaz. Az már a nevéből is sejthető, hogy ez nem csak egy egyszerű Sims Tárgyak kategóriás csomag: itt egy jó ügyért adakozhatsz.

A Charity Case jelenlegi 5 dolláros árából befolyt teljes bevételt a fejlesztők a Brain & Behavior kutatási alapítványnak adják. A szervezet célja, hogy a mentális betegségben szenvedők állapotát segítse. Gyakorlatilag kapsz egy zsákra való digitális cuccot kedvenc játékodhoz, és még adakozhatsz is vele egy alapítványnak, ez elég korrekt felállásnak tűnik. Még akkor is, ha ha kicsit bizarr belegondolni, hogy éppen egy tömeggyilkost díszítek fel a mentális betegségek kutatására történő adakozás után.

A Dead by Daylight egy aszimmetrikus többjátékos horror, ami 2016. június 17-én jelent meg PC-re, idén június 20-án pedig konzolokra is befutott.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)